Ontbijt

Glutéano, Health & Food  passion

Ontbijt

Chocoladebroodjes:







Exclusief recept van Glutéano.

Recept bevat veel professionele technieken.



Suikervrije aardbeijam:

Dit heb je nodig:

500gr (diepvries)aardbeien
200gr stevia kristalsuiker (optioneel meer naar smaak)
1 EL arrowroot poeder


Zo maak je het:
Doe de aardbeien in een kookpot en laat garen op een laag vuur.
Roer er de stevia kristalsuiker onderdoor en laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
Doe er de arrowroot poeder bij en laat even zachtjes koken terwijl je de jam goed door mixt. Zorg voor een dikke smeuïge textuur, wanneer de jam nog te loperig is voeg je een halve el arrowroot poeder door en mix je het geheel nog eens goed door.
Doe in een jampot en laat even afkoelen tot kamertemperatuur alvorens in de koelkast te zetten.

Chocoladeboter


Dit heb je nodig:
1/2 cup margarine
1/5 TL vanille bourbon
1/4 TL zout
1/4 cup gesmolten kokosolie
1 cup rauwe cacaopoeder
1/2 cup ahornsiroop + pure stevia druppels (naar smaak)

1/2 TL guargom


Zo maak je het:

Smelt de kokosolie en zorg dat deze niet warm wordt.

Roer alle ingrediënten bij elkaar en als laatste de guargom.

Doe in een pot en zet in de koelkast.

Witte chocoladepasta (vegan):






Exclusief recept van Glutéano.

Recept bevat veel professionele technieken.

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.