Glutenvrije recepten

Stephanie

Eigenaar van Glutéano

"Ik ben deze website opgestart om mensen visueel te kunnen inspireren en mijn passie voor koken ook kan delen.
Het is voor mij ontzettend belangrijk geweest om een zoektocht te starten om zoveel mogelijk te kunnen leren over de natuur en voeding en vervolgens hiermee recepten kon realiseren die passen binnenin een breed spectrum dieet met al dan niet door het gevolg van een auto immuun aandoening.

Bij mezelf is het heel complex, daarom deel ik niet enkel recepten maar ook informatie, infographics en printables die ik ook zelf heb gemaakt omdat research zeer cruciaal is voor het (her)winnen van levenskwaliteit en alle hulp welkom kan zijn.

Glutéano is een website die zoveel mogelijk handvaten bevat voor zij die erg zoekende zijn.
De complexiteit van mijn situatie ligt in een zeldzaam en onbekend terrein bij artsen die ik ook probeer te veranderen."

Mijn vlogkanaal


Het leven door de ogen van een hoogsensitieve vrouw met haar dagelijks gevecht tegen zeldzame chronische aandoeningen. Nodigt ze iedereen uit om mee te kijken achter de schermen.


Hierbij stel ik ook uitdrukkelijk dat dit géén promotie is voor dit soort behandelmethode van intraveneuze vochttherapie wegens de grote risico’s hieraan verbonden.
Alles wat er in deze video wordt besproken en wordt weergegeven gebeurd steeds volgens het bijhorende protocol én onder toezicht van verplegend personeel. De infuustherapie staat onder toezicht van gespecialiseerde artsen en is zeer uitzonderlijk door mijn eigen persoonlijke situatie.

Mijn verhaal vervangt nooit de opinie of advies van een medisch gespecialiseerde arts