210 ˚F | 100 ˚C |
250 ˚F | 120 ˚C |
275 ˚F | 135 ˚C |
300 ˚F | 150 ˚C |
325 ˚F | 160 ˚C |
350 ˚F | 180 ˚C |
375 ˚F | 190 ˚C |
400 ˚F | 200 ˚C |
425 ˚F | 220 ˚C |
450 ˚F | 230 ˚C |
475 ˚F | 245 ˚C |
1 tsp | 5 ml |
1 tbsp | 15 ml |
1 cup | 240 ml |
1/2 cup | 120 ml |
1/3 cup | 80 ml |
2/3 cup | 160 ml |
1/4 cup | 60 ml |
3/4 cup | 180 ml |
2 cups | 500 ml |
4 cups | 1000 ml |
1 cup | 2/3 cup | 1/2 cup | 1/3 cup | 1/4 cup | |
Kristalsuiker | 200 gr | 132 gr | 100 gr | 66 gr | 50 gr |
Poedersuiker | 125 gr | 84 gr | 63 gr | 42 gr | 31 gr |
Steviapoeder | 16 gr | 11 gr | 8 gr | 5 gr | 4 gr |
Honing | 340 gr | 226 gr | 170 gr | 113 gr | 85 gr |
Ahornsiroop | 100 gr | 66 gr | 50 gr | 33 gr | 25 gr |
Cacaopoeder | 125 gr | 84 gr | 63 gr | 42 gr | 31 gr |
1 cup | 2/3 cup | 1/2 cup | 1/3 cup | 1/4 cup | |
Notenpasta | 100 gr | 65 gr | 50 gr | 35 gr | 25 gr |
Noten, gehakt | 150 gr | 100 gr | 75 gr | 50 gr | 40 gr |
Zaden | 150 gr | 100 gr | 75 gr | 50 gr | 40 gr |
1 cup | 2/3 cup | 1/2 cup | 1/3 cup | 1/4 cup | |
Margarine | 190 gr | 125 gr | 95 gr | 65 gr | 48 gr |
Kokosolie | 110 gr | 73 gr | 55 gr | 26 gr | 27 gr |
Water | 240 | 160 gr | 120 gr | 80 gr | 60 gr |
1 cup | 2/3 cup | 1/2 cup | 1/3 cup | 1/4 cup | |
Meelmix brood | |||||
Amandelmeel | 100 gr | 66 gr | 50 gr | 33 gr | 25 gr |
Arrowroot | 128 gr | 85 gr | 64 gr | 43 gr | 32 gr |
Maiszetmeel | 120 gr | 80 gr | 60 gr | 40 gr | 30 gr |
Maismeel | 160 gr | 100 gr | 80 gr | 50 gr | 40 gr |
Boekweitmeel | 110 gr | 73 gr | 55 gr | 36 gr | 27 gr |
Kokosmeel | 140 gr | 92 gr | 70 gr | 46 gr | 35 gr |
Sojameel | 112 gr | 74 gr | 66 gr | 38 gr | 28 gr |
Rijstmeel | 158 gr | 105 gr | 79 gr | 53 gr | 39 gr |
Tapioca | 120 gr | 80 gr | 60 gr | 40 gr | 30 gr |
Hazelnootmeel | 110 gr | 73 gr | 55 gr | 37 gr | 28 gr |
Meelmix cake | |||||
Meelmix brood(bio) | |||||
Meelmix cake (bio) |
1 cup | 2/3 cup | 1/2 cup | 1/3 cup | 1/4 cup | |
Kikkererwten | 165 gr | 110 gr | 82 gr | 55 gr | 42 gr |
Chocolade | 165 gr | 110 gr | 80 gr | 55 gr | 40 gr |
Handinhoud | De hoeveelheid die in het hand past, goed gevuld |
Scheutje olie | 1 el, bij flinke scheut 3 el |
Snuifje | De hoeveelheid die tussen de duim, wijsvinger en middenvinger past |
Stevia patisseriesuiker | Het dubbele in hoeveelheid beschreven in het recept voor het gebruik van gewone suiker |
Stevia patisseriesuiker | Kristalsuiker, poedersuiker |
Stevia druppels | Een beetje gewone suiker |
Eieren | 1tl bakpoeder (enkel aangeraden in bakgerechten!) |
Stevia druppels worden in vele recepten gebruikt niet om te zoeten maar als smaakversterker.
Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.