Recepten

Home made with love, always! ღ

Ik voel me veel te ijverig en te enthousiast om hier een korte introductie neer te schrijven voor de recepten. Zoveel dingen dat ik het liefst tegelijk wil zeggen of nog beter: zoveel gevoelens in mij omschreven als 1 woord!


Een onwetende passie die zich pas uitte toen ikzelf ziek werd en moest leren omgaan met een strikt en streng dieet met meteen één belofte die ik maakte met mezelf:


                “Ik krijg hier nu mee te maken maar ik blijf me alles

                                     van lekker eten blijven 

                         gunnen zoals ik voorheen gewoon kon eten”


En dat heeft me gebracht naar hetgeen ik nu sta, op een korte tijd en met nog een lange weg te gaan zie ik de toekomst voor mij, Glutéano en jullie positief evolueren, de kloof tussen ‘gewone voeding’ en dieet voeding zal steeds kleiner worden.


Nooit had ik verwacht dat ik dit allemaal zou kunnen realiseren én dat het bovendien nog lekkerder smaakt als het ‘gewoon’ eten die bereid wordt door onze voedselindustrie die bommen van suikers, snelle koolhydraten en ongezonde vetten in ons eten stopt en alles opvult met synthetische kleurstoffen, vulmiddelen, vleeslijm en noem maar op.


En dit is nog maar het prille begin van Glutéano!


Zo gepassioneerd ik ben is het voor mij enorm belangrijk dat de gerechten en bakgerechten die worden ontwikkeld een voedzame bron zijn van wat het lichaam nodig heeft, met de specifieke keuze van natuurlijke kwalitatieve producten, mooi om naar te kijken én de smaak een hoger level van sensatie biedt dan ‘gewone’ voeding.
                              Ik ben Glutéano en jij hoort erbij!


Of je nu een allergie hebt voor voeding, een intolerantie, veganist bent, diabetici, een bepaalde auto immuunziekte hebt of gewoon meer inzicht wil krijgen in gezonde voeding, de basis wil leren kennen voor een productievere levensstijl: Glutéano is er voor iedereen die het behoeft!


De recepten die je vind op deze website zijn geheel gratis (en dat blijft ook zo) want het is belangrijk om de kennis te delen want uiteindelijk zijn we niet alleen en is er onrustwekkende groei van mensen die steeds meer te maken krijgen met (één of meerdere) voedsel allergieën of intoleranties.


Bij een kleine greep gerechten/bakgerechten kan je in plaats van het beschreven recept het volgende vinden: “Exclusief voor Glutéano”, dit betekend dat ik als eigenaar een breed toekomstbeeld voor me heb waarbij de vraag groter is dan het aanbod en Glutéano toekomstgericht de kans wil geven om zich te laten uitgroeien tot een onderneming.


Aarzel niet om mij te contacteren als er een recept onduidelijk is voor je of gewoon vragen hierover hebt via onze contactpagina.
Succes!

Als ik het kan dan jij ook!


© Copyright 2020. Alle rechten voorbehouden.